Tuesday, 27 May 2014

Topup Murah-Murah..

 


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Okey hari ini shamilin nak kongsi kan benda baik dengan korang semua..shamilin dah lama join benda ni..so alang-alang shamilin join ni boleh lah shamilin ajak sesiapa yang nak jadi agen topup ni..shamilin tak ada kedai pun..just jual kat kawan-kawan face to face je..siapa-siapa pun boleh jual..korang tidak perlu mempunyai Ijazah atau Diploma untuk menjalankan perniagaan ini. Selagi korang mempunyai telefon bimbit, tahu menggunakan SMS, mempunyai modal yang kecil sahaja maka korang sudah boleh memulakan bisnes ini dan mampu melakukannya. korang juga tidak perlu mempunyai kedai, tidak perlu mendaftar perniagaan, tidak perlu menyimpan stok, tidak perlu menjaja, tidak perlu membuat demo produk yang ingin dijual, dan sebagainya. Malah, bukan korang mencari prospek, tapi prospek yang akan datang mencari korag! Kerana topup prepaid ini menjadi keperluan setiap hari kepada para pengguna handphone..

 Pertama sekali untuk memulakan bisnes topup ini korang mesti daftar dulu..RM30 je..murah kan..tak kan lah korang tak mampu kut..RM30 je kan.RM30 seumur hidup tau..bisnes topup ni daripada syarikat topup tau..untuk pendaftaran no fon korang shamilin yang uruskan..lepas tu korang dah boleh start..mesti korang tertanya-tanya betul ke bisnes jual topup ni..Tak kan lah tak betul..shamilin dah lama join benda ni..kalau tipu shamilin tak cakap lak kat korang..nanti kalau korang betul-betul nak jadi agen boleh wechat shamilin nanti shamilin bagi no akaun bank shamilin..kalau tipu boleh report polis..

Bagaimana? korang ingin menjadi agen bisnes jual topup? Dengan hanya mendaftarkan satu nombor, korang boleh menjual kesemua prepaid yang syarikat tawarkan, jom lihat kelebihan sebagai agen syarikat.
1.       Yuran keahlian murah
2.       Boleh upgrade keahlian pada bila-bila masa.
3.       Tiada yuran tahunan.
4.       Pendaftaran sekali seumur hidup.
5.       Semua orang boleh menyertai perniagaan ini.
6.       Pendapatan secara “real time”.
7.       Perkhidmatan server terbaik & pantas.
8.       Kadar keuntungan yang tertinggi (Sehingga 5%).
9.       Perkhidmatan top up 24 jam.
10.   Reload serta merta (easyreload) & Softpin.
11.   Tidak memerlukan premis perniagaan – Urusniaga hanya melalui HP
12.   Caj SMS yang minimum iaitu 1sen dengan active10, 8pax, Upax & Teman 20.
13.   Tidak memerlukan pekerja – Anda uruskan sendiri.
14.   Urusniaga di mana-mana sahaja – Mobile biz
15.   Tidak perlu menyimpan stok kad topup.
16.   Khidmat bantuan dari Careline.
17.   Bukan skim cepat kaya.
18.   Sistem ala MLM atau Multi Level Marketing.
19.   Tidak perlu maintain jualan.
20.   Tiada caj tambahan bagi tambah modal.
21.   Boleh mendaftarkan sendiri agen baru.
22.   Tidak perlu pergi ke kedai topup untuk topup.
23.   Keuntungan 100% daripada pendaftaran agen di bawah anda.
24.   Terima komisyen hasil jualan downline.

25.    Topup lebih murah daripada pasaran.
  
  korang mesti nak tahu macam mana benda ni berfungsi kan..



Mesti korang tertanya-tanya "banyak ke dapat untung??"..meh sini shamilin cite sikit pasal untung komisyen dan income..

  • Keuntungan pertama-(jualan topup)
  • Keuntungan kedua-(yuran melantik agen)
  • Keuntungan ketiga-(komisen dari jualan agen yang dilantik)
  • Keuntungan keempat-(komisen agen berganda)
sebenarnya benda ni atas usaha kita..semakin ramai agen bawah kita semakin banyak keuntungan yang kita dapat..sama juga dengan jualan topup..semakin ramai orang beli topup dengan kita, banyak lah dapat untung..dia menggunakan sms je..

kalau korang ada sebarangan pertanyaan,nak tahu lebih lanjut atau nak jadi agen(amat dialu-alukan)boleh wechat shamilin96 cepat-cepat tau..anytime shamilin akan layan semua karenah korang..okey thanks sudi baca..